Östersunds SS på Lichess

Hej!

Vi i Östersunds Schacksällskap deltar för närvarande med spel på lichess där vi deltar i  bl.a. lagschackserierna i blixt och snabbschack. Serierna spelas för närvarande på onsdagar (snabb) och söndagar (blixt).

Ni som vill får hemskt gärna delta. Ni kan ansluta er när ni vill och fritt välja de datum som passar, alla kan delta i alla matcher. Ni som vill delta för Östersunds SS kan enkelt ansluta genom att:

1) – Öppna ett spelkonto – om ni behöver ett nytt – öppnar ni här: https://lichess.org/signup  (klicka i grönt på alla val)

2) – Lägg till Förnamn och Efternamn ( Klicka på ert användarnamn uppe till höger följt av Inställningar – Ändra profil ) – Viktigt då de kollar medlemskap.

3) – Gå med i vår Lichessklubb Östersunds Schacksällskap som ni gör här: https://lichess.org/team/ostersunds-schacksallskap  – (Gå med i lag)

4) – Bekräfta ert deltagande i Östersunds SS i den lagmatchomgång eller klubbtävling ni vill spela, samma sida: https://lichess.org/team/ostersunds-schacksallskap  (klicka på tävlingen och delta).

Det var allt, ses på lichess!

😉 Bengt